. Šiauliu.LT - Tavo Counter-Strike žaidimas, CS 1.6 dowload - Diskusijų forumas: ATSIGAUKIT
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
ATSIGAUKIT
Admin
Labas vakaras. Užpisot kai kurie negyvai su savo verksmais.

Susiraskit gyvenimus, "kai kuriems"
Pravalyta truputi nuo niekadeju. Tikimės tai padės, jei ne, tuomet imsimės kitų priemonių. Man labai keistas kai kurių žmonių nepakantumas. Pagal juos mes turim spjaut į darbus, spjaut į šeimas, spjaut į gerą orą už lango ir smirdėt prie PC/CS, kad jie galėtų ramiai žaisti. Atsigaukit truputi, kad jūs nieko neturit ir kiaurą parą smirdit prie to PC, nereiškia, kad ir mes taip darysim. Esame suaugę žmonės, kiek galime tiek skiriame laiko projektui. Kalbu visų administratorių vardu. Pamirštat, kad dabar dar ir vasarą kai smagiau laisvą laiką leisti gamtoje ar dar kur nei prie kompiuterio. Truputi supratingumo. Naujesni žaidėjai net nežino, kad kadaise gal pirmus 5 projekto metus vasaromis uždarydavome serverius, kad visiems ramiai praleisti vasarą. Mat vaikai neturi ką veikt, pačytino diena, na ir tegul, eikit ką paveikt, vakare prisijungs administratoriai ir pasižaisit sau smagiai. Prisijungsime mes savininkai, sudorosime tuos su IP keitimais. Ačiū sakykit, kad išvis projektas veikia dar, o ne leskit mums smegenis nesąmonėmis. Kenkėju visada buvo ir bus, jie visaip kaip stengsis mums įgelti, bet nepavyks, ne tas mūsų amžius, kad peštis su gaidžiukais ir snargliais, į provokacijas nesileidžiame.

Rado mano STEAM ID baninta Mixai.LT
Mat rado mano steam id baninta mixuose, o tai tau tragedija, aš ČYTAS, geras ane? Gyvenime nelošiau mixu ir nežadu lošt, taip rimtai nežiūri į žaidimus, kad tokiom nesąmonėmis užsiimti. Net neturėčiau tokiems dalykams laiko kaip turnyrai. Kitaip jie būtų rengiami pas mus. Banas jūsų smalsiai žiniai atsirado todėl, kad įsidiegti anticheat į mūsų projektą nuo to čyto. O jis tarp kitko nesusekamas su jokiais nuotraukų darymais, alias prašymais ir panašiai ir nuolat yra naujinamas net ir dabar. Kokius žmogus įrodymus teiks, jie bus švarus, nors pats ir čytina, neturi SG visiškai ar dar ką, nes šis čytas turi apsaugas. Ačiū Dievui, pas mus jis jau blokuojamas anticheat apsaugos, ačiū už tai Mixai projektui. Apie šį čytą sužinojau būtent iš Mixų projekto ir savaime suprantama, kad tikrinau ar teisingą čytą parsiunčiau, kad jį užblokuoti mūsų projekte. O tikrinau pas juos, nes jie jau turėjo apsauga nuo jo, o mes ne. Nespėjo užkraut serverio jų ir anticheat blokavo mane, panašiai kaip pas mus blokuoja OpenGL čyta. Kažkaip net nesukau galvos, gaila tuomet pamiršau pasikeisti nick į kokį Test, o čia projekto kenkėjai iškart rado proga papist mums protą dėl to, neva ten čytinom. Gaila neturiu skype istorijos dar kai su Normiu kalbėjau apie šį čytą ir, kad jį blokuotume pas save.

Mūsų projekto anticheat
Ne kartą esu minėjęs, žinote rimtų ar šiaip veikiančių hack, čytų ir viso kito brudo pavadinimus, siųskite pavadinimus mums į PM. Jie bus patikrinti, jei išties veikia, bus blokuoti mūsų apsaugų. Be jūsų pagalbos nieko nebus, nes mes vieni tiesiog niekaip fiziškai nesugebėsime surasti visus esamus hackus, nes jų yra tūkstančiai, dešimtys tūkstančių ir dar truputi. Ir atrasti veikiančius ir panašiai vieniems neįmanoma.

Galų gale susipraskit
Na ir pabaigai, visko ko aš jūsų prašau tai supratingumo. Gana atėjus loti, kad mes neprižiūrime projekto ir panašiai, nes tai yra visiškas MELAS. Prašau ir žaidėjų, gana pyktis tarpusavyje, kad išvengti BAN ar kitų nuobaudų. Esate drįstu teigti dauguma suaugę žmonės tai pat, kodėl negalime visi tiesiog pamiršti visus savo išsišokimus, ateiti į serverį kaip paprastas žmogus, nieko nevaidinant ir būnant savimi tiesiog visiems smagiai praleisti laiką? Argi ne to mes čia ateiname? Visus tuos kurie čia ieško kaip išlieti savo gyvenimo nuoskaudas ir pavaidinti prieš mus visus, mes pašalinsime, kad turėtume darnią, draugišką, smagią bendruomenę.

Nuo šiandien
Gana nesąmonių, nuo šiandien visi bent menkiausiai išsišokę, vaidinantys erelius, gaidelius ar viščiukus, bus iškart baninami mėnesiui laiko be išimties atsibaninti. Nuolaidžiausim tik naujokams kurie dar bus nespėję susipažinti su mūsų projekto politika. Esu nekartą minėjęs, kad mes už smagų, gražų žaidimą, nes visiškai neturiu noro kariauti su nevispročiais ar dar kokiais tai išsišokėliais.


Smagaus skaitymo ir komentavimo.
 
http://www.siauliu.lt
manboob
Pagaliau +
 
Puchas
VALIO
 
Tiesioginis mode
Labai viskas teisingai pasakyta! Mirkt
Mes administratoriai nebesam jau mokyklinukai, kad galėtumem sedėti prie kompiuterio kiaurom dienom, nes juk darbai labai daug laiko atima + kartais grįžus manau daugumai norisi pailsėti, o ne varvinti akis prie kompiuterio taip kad kaip ir Hatris minėjo reiktu, kad truputį atsirastu daugiau supratingumo iš jūsų šio reikalų!
O radę laisvo laiko tikrai prisėdam pažaisti ir pažiūrėti serverį nuo čytų.
PEACE.
 
Alpha
Serveris cia geras ir smagu cia losti ta cs ipac su pastoveis zaidejais kurie labiau patyre cse, bet pastarosiom dienom nesneku apie vakara kai susirenk adm, nera taip jau linksma dienom lose wh kuriu ip keicias pastoveij ir kad ateina kas uzbanint nieko gero is to gali banint ir banint prisijunge vel uz val su tais wh, kurie neslepe kad naudoje ir ju ne vienas gal kokie 4 ar 3 nu tie patis kurie zlugdit serva zadejoCha cha bet taipogi menkas juokas Hatris gali banint kad ir 10000 kartu ir tas niekom nepades per tokius isisaukelius su tais wh dienom prades ir rytais gerokai mazet zaideju o paskuj ir vakarais nes pvz sen Robertas uzsikniso banindamas kol nervai paciam turbut neatlaike ir pats nulipo nuo kompo nes uzkniso sedet specose ir banint tos uruodus neisivisciusius. Tai isvada toke kad butu galima padarit kad servas dirbtu nuo kokiu 16 val iki 24 ar 23 tie gribai daugiau nesijunktu i serva ir uzmirstu kad vapse toks egzistoja.
 
Admin
Pipirai arba tau reiktu kažkiek atsipalaiduoti ir susirasti kitos veiklos tuo metu, o ne lesti mums smegenis. Su tavim viskas būtų gerai, bet tau kas antras čytas, gal kartais ir pataikai, džiugu dėl to, tačiau reiktų labiau skirti čytus. Nekalbu apie tuos kelis pastarosiomis dienom, yra kitų būdų su jais susidoroti ir IP keitimas čia nepadės jiems, vieną būdą jau pamėginome, žiūrėsime ar bus veiksmingas.
 
http://www.siauliu.lt
Bravo
Pipirai, tu dekretinese galbut ? gal pamirsk truputi ta cs'a. EIK i kiema alaus butelaiti suvartosi vasara zmogau vasara.
 
Alpha
Sori uz ikiruma hebra pasistenksiu nelist i akis
 
DYLE
Aš visiškai už visą šitą, ką tu parašei Hatri. Nežinau ar kažkiek tai mane liečia asmeniškai, dėl tų čheaterių ir panašiai. Parašiau situaciją kaip yra, niekam niekada nepriekaištavau, visi adminai puikiai atlieka darbą (su kuo galiu, su tuo susiekiu). Visi turime savo gyvenimą, ir aš jį turiu ir visi kiti. Jei pamatau man ir visai bendruomenei įtartiną asmenį, pranešu visada. O jūs jau sprendžiat kaip tvarkytis.

PS. esu neadekvatus būtent šiuo laikotarpiu, tai galbūt nuėjau į pievas, galbūt ne %%%%%. Hatri nepasiduok spaudimui, jūsų projektas yra unikalus, tvarkingas ir prižiūrėtas. Čheateriai ilgai nepasimėgauja žaidimu, o visi kiti nubai, kas eina prieš sistemą yra pamokami. Žodžiu liuks! VALIO Myliu visus!
 
Admin
Dyle, tu ne prie ko čia, tvarkingai man šiandien į PM parašei situaciją, viskas tvarkoj, Tačiau yra tokių žmonių kur tikrai ėda nervus, kad ir kaip stengiesi juos ignoruoti. Na, bet jiems nepaeis, aš nesiveliu į provokacijas.

Pipirai, gal ir pasistengsi, tačiau už nuomonę pats žinai kur ir dar kokią nuomonę, atsakyti reikia. Ką darysime? Kartais reikia protingai patylėti, negu durnai išsireikšti.
 
http://www.siauliu.lt
Pasiseke
Hatris parašė:

Dyle, tu ne prie ko čia, tvarkingai man šiandien į PM parašei situaciją, viskas tvarkoj, Tačiau yra tokių žmonių kur tikrai ėda nervus, kad ir kaip stengiesi juos ignoruoti. Na, bet jiems nepaeis, aš nesiveliu į provokacijas.

Pipirai, gal ir pasistengsi, tačiau už nuomonę pats žinai kur ir dar kokią nuomonę, atsakyti reikia. Ką darysime? Kartais reikia protingai patylėti, negu durnai išsireikšti.



+1
 
zudau
galėjai apsieit ir be "botai, pisprotystės".. bet pagal mane, tas vermillionas tikrai naudojamas kai kuriu žaidėju ..
 
kleckas
Viesa paslaptis...
 
GAMINGYTO
Bėda ta, kad jo per ss nesimato, tik frapsai mato, dar su telefonu nufotkint gali Cha cha
 
Ahujel
Kaip vienas pasake, naudoti pagalbines priemones žaidžiant cs tas pats kas vaziuoti dviračiu su pagalbiniais ratukais.
Gėdykites, jai dar yra tokiu kurie kažka naudoja budami suauge Šypsosi
 
kleckas
Tik klausimas, kodel valdzia tuom neuzsiima, jei visi svariai zaidziam, tai visi
 
zudau
tai ar bus atsakymas iš administracijos dėl vermillion ? kažkur skaičiau kad undetected jis yra, nes vis update gauna pastoviai. Ar tik trinsit post'us kitų žaidėjų, kurie nors ir nelabai gražiai čia viską parodė su įrodymais, bet visgi, yra kaip yra, vermillionas still veikia čia .. ?
 
Artiom
Sis projektas tikrai unikalus ir nors neplanuoju cia ilgai užsibuti (isijungiau kompiuteri del gipso ant kojos), butu malonu ir kitu zaideju atzvilgiu, kad viskas butu sutvarkyta, kaip priklauso.
Mano nuomone ir taip administracija valdo neblogai situacija su cyteriais.
Bet, kai ieskojau serverio, kur butu galima pasizaisti apie jusu serveri paskaiciau komentarus, kurie nelabai grazus. Aisku daug skirtingu zmoniu ir ju nuomoniu. Bet negraziai darot, kad trinat to zmogaus komentarus sioje temoje, nes jis sako teisybe (yra problema) ir manau reiktu priimti kritika, ir atsakyti kazka.
https://imgur.com/a/v2bmUXJ
 
kleckas
Aj zek rimtai istryne posta 😅
 
Ahujel
Jau antra karta ištrynė posta topačio žmogaus ir ji dar užbanino užtai kad sako skaudžia tiesa su visais įrodymais? Kaip vaikiška ir neatsakinga adminu atžvilgiu, jokio paaiškinimo apie posta, o tiktais jo vengimas ir slepimas.. Liudna Šypsosi
 
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Google Translate
Šaukykla
Kad rašytum,turi prisijungti.

[off] 14/04/2024 16:12
davai grc atbaninkit Šypsosi2

[off] 30/03/2024 11:04
Atnaujinta statistika.

[off] 25/03/2024 16:46
uzpildyk anketa ir ziuresim ka daryt su tavim :] praeita kart pabegai nenuskanaves, tai ir turi aktyvu bana

[off] 25/03/2024 10:39
Sveika(-as)

[off] 25/03/2024 10:13
Nu kas ateis pasiziureti servo kodu galbut turim