. Šiauliu.LT - Tavo Counter-Strike žaidimas, CS 1.6 dowload - Diskusijų forumas: klanai?
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
klanai?
ser
manau gal butu visai neblogai klanu sistema padaryt. butu galima ir tarp klanu pakariaut /clan15 .,
 
aimLess tumsas
tai, kad be bd. ir langames nieko ner cia daugiau Šypsosi2
 
ser
aimLess tumsas parašė:

tai, kad be bd. ir langames nieko ner cia daugiau Šypsosi2
As turiu omeny , kad ne prie nicko uzsirasyt ta kazkoki bd. o kad butu normalios komandos , ir chate prie nicko rodytu normalei, tada tikrai atsirastu daug daugiau clanu, ir clanu top15
 
Admin
Klanų Šypsosi2 kažkodėl prajuokino Šypsosi2
 
http://www.siauliu.lt
Alpha
Cia gali nesiulit seni nieko, cia jiems viskas zjb kaip yra mapai simto metu senumo, nauju nededa jau metai laiko, o tu dar apie klanus klausiNu nu cia net event nera buve permetus laiko kiek losiau, cia tik uz top 10 vip gausi.
 
Vysn1a
Yra tu map pakankamai, tik niekas nekaltas kad uz juos nenuvotina, o jei votina ir zaidziama seni map, vadinas daugumai jie geri... o is nauju kazkodel visi greit pabega..
Bandai pradet neissemiama tema...
O del klanu tai ..... tiek ..... Šypsosi2
 
Admin
Pipirai, jei be pykčių, yra toks posakis, gal žinai: "Kažkas nepatinka, apeik" Šypsosi Mes jau labai senai neturim tiek laiko, kad kažkokius eventus jums daryti, norit eventų, organizuokitės patys, mes gal pagelbėsim kažkuo kuo galėsime. Šypsosi Žemėlapiai? Žemėlapių begalės, kad jūs jų nerenkate ir žaidžiate tik labiau žinomus žemėlapius, mes tai pat niekuo negalime čia pagelbėti. Ne mes renkame žemėlapius, ne randomas, o patys žaidėjai. Kažkokio žemėlapio naujo norit, visada buvo sakoma, pasiūlote jį ir mes jį įvertinsime. Tačiau jūs to tai pat nedarote, tad čia tai pat nelabai kuo pagelbėsime. Matomai viskas visiems yra gerai. Šypsosi
 
http://www.siauliu.lt
Bravo
Organizuokit eventus laisvadieniais, prisidėsiu, pagelbesiu.
 
zigis
Jei kazkas parupintu serva(-u) su 8 ar daugiau slotu, galetume padaryt mini turnyriukus 1x1, 2x2, 3x3, nes visgi 5x5 surinkt 8-nias ar daugiau komandu butu issukis arba labai retas dalykas. Tuo paciu manau pasirasytu cia is adminu ar siaip vietiniu zaideju paadministruot tuos turnyriukus ir nereiktu vyr. adminam vargt, nu grynai mirco specas-aim konceptas, jei kas zaisdavot senais laikais. O prizai ten 2 sav vipas laimetojam ar panasiai, vistiek pagrinde del garbes kapotusi hebra, o tas vipas tik simboliskai, tuo paciu dar ir grajoku pritrauktu nauju i serva tokie mini cupai. Aisku be servo cia tik apmastymai Sveika(-as)
 
Ra
Pritarciau zigiui, paivairint truputi .
 
Admin
Toks serveris buvo sukurtas daug kartų, vis žadėdavot tą patį, kad va čia organizuositės ir taip toliau, kaip nieko neorganizuodavot taip nieko ir nebūdavo. Koks tikslas be reikalo mums mokėti už papildomą serverį kuriame nieko nevyksta?
 
http://www.siauliu.lt
ngt
Pradžiai galiu pasiulyti, kad ir paprasciausia mixu serva sukurti. Vakarais kai pilnas servas surinkti xebra ir palost 5x5 mixiukus smagu butu. Jei pavyktu tokia ideja galima butu ir apie turnyriukus mastyt drasiai.
 
Admin
Kartoju, "n" kartų toks serveris buvo. Senbuviai tai žino, tačiau nieko jame nevykdavo, o jūsų kalbos, kad organizuositės taip ir likdavo kalbomis. Vėl tikrai neatidarinėsime.
 
http://www.siauliu.lt
zigis
Tai kai mircas gyvavo ir daug populiaru servu buvo cia kalbant apie 5-10 metu atgal, jei cia apie senesnius laikus snekant, tai aisku, kad konkurencija didele ir maziau kas atkreipdavo demesi i tokius servus, ar visiskai nekreipdavo demesio, bet paemus dabar, kai tik mixai.lt kiek zinau organizuoja tuos mixus ir tai ten pagrinde tik steaminiam zaidejam, tai sakyciau dar solidziai 2 full mix servus surenka vakarais, o saulenas su platforma, tuo paciu integravus dar nonus manau galetu tikrai vakarais viena serva surinkt, kur mixus ar brushus palost, o veliau ta pati serva ir cupam retkarciais panaudot. Aisku cia tik pastebejimai, nes suprantu ir jusu pozicija, jog cia uzsiknisimas tuos servus atidarinet ir jei zaideju susidomejimo nesulauks, vel ta pati istorija is naujo.
 
ser
tai duokit man event rengeja parengsiu eventuku hatri
 
Admin
Supraskit vieną žmonės, mes jau neturim laiko taip stipriai užsiimti. Yra pora serverių, gana. Norit, susiorganizuokit, jei matysim, kad kažkas jums gaunasi, serverį paleisime kai norėsite sužaisti jau tikrai, o dabar be reikalo mums kažką leisti ir nėra tikslo.

Galime suorganizuoti tokią dvikovą jei norit, 10x10 ar 12x12 pagrindiniame serveryje, ūzų rinktinė prieš paprastų žaidėjų rinktinę. Geriausi ūzai prieš geriausius ne ūzus.

Galit norintys sumesti po eurą ar daugiau ir padaryti, kad mėnesio gale geriausias statistikos žaidėjas susišluoja viską, dalyvautų tik tie kurie metėsi. Ar tai pirmos trys vietos išsidalina.

Kažką tokio, galvokit patys ir siūlykit.
Na, o dėl turnyrų, susiorganizuokit, jei surinksit pakankamai norinčių ir kas tai administruos, serverį per turnyrą jums pajungsime.
 
http://www.siauliu.lt
zudau
visi čia gudrūs, naujovių nori kažkokių ir kad jiems būtų padėta ant lėkštutės. Dėl mapų - jei būna koks de_concrete2, de_kabul_32 ar kažkas tokio ( čia kaip pvz. mapų pavadinimai_, ir jei būna kartu dust_2, tai VISADA bus nuvotinamas dust2. Čia jau patiem žaidėjam reikia keist požiūrį jei nori kažko naujo, nes patys visada votina už senus (nesakau kad jie blogai) .. jei ir būna nuvotinamas kažkoks "naujas", pusė serverio išsibėgioja, ir tada lieka laukti kol bus galima RTV panaudot ir gryžt prie old mapų. my opinion.
 
Feja
zudau parašė:

visi čia gudrūs, naujovių nori kažkokių ir kad jiems būtų padėta ant lėkštutės. Dėl mapų - jei būna koks de_concrete2, de_kabul_32 ar kažkas tokio ( čia kaip pvz. mapų pavadinimai_, ir jei būna kartu dust_2, tai VISADA bus nuvotinamas dust2. Čia jau patiem žaidėjam reikia keist požiūrį jei nori kažko naujo, nes patys visada votina už senus (nesakau kad jie blogai) .. jei ir būna nuvotinamas kažkoks "naujas", pusė serverio išsibėgioja, ir tada lieka laukti kol bus galima RTV panaudot ir gryžt prie old mapų. my opinion.
ploti
 
gaft
Dėl mix'ų pritarčiau, labai būtų fainai,kad būtų dar atskiras servas mixams, ir leisti jame žaisti, tik tada kai 100% žinai, kad bus 10 žmonių, pagr. adminam parašai, kad pajunktų servą ir tada vsio. Jei prisimenu arba klystu nežinau, lygtai jeigu servas nėra pajunktas offline nereik pinigų mokėt ar kaip ten, nežinau klystu ar ne, tai pataisykit.
 
Tiesioginis mode
Na taip būtų smagu pažaist normaliai 5x5 Manau susirinku daugiau liaudės ir iš kitur dėl tu mixu, bet esmė katras apsims viską suorganizuoti? Nėra čia viskas taip paprasta ir manau jei jau taip visi norite galėtume ir dasidėti po porą eurų ant serverio Šypsosi Aš irgi bučiau už šitą dalyką. Steamed ir non steamed padarytu manau būtų tos liaudės. Bet aišku pažiūrėjus į serverio žaidėju gaudimasi tai koks 65 procentai manau net cm žaidė nėra tai ar čia norės kas daugiau tokio dalyko nežinau. Tegul išsako nuomone daugiau žmonių.
 
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Google Translate
Šaukykla
Kad rašytum,turi prisijungti.

[off] 14/04/2024 16:12
davai grc atbaninkit Šypsosi2

[off] 30/03/2024 11:04
Atnaujinta statistika.

[off] 25/03/2024 16:46
uzpildyk anketa ir ziuresim ka daryt su tavim :] praeita kart pabegai nenuskanaves, tai ir turi aktyvu bana

[off] 25/03/2024 10:39
Sveika(-as)

[off] 25/03/2024 10:13
Nu kas ateis pasiziureti servo kodu galbut turim