. Šiauliu.LT - Tavo Counter-Strike žaidimas, CS 1.6 dowload - Diskusijų forumas: Atnaujinimai CSDM serveryje
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Atnaujinimai CSDM serveryje
PonaS ZuikutiS
Sveiki noreciau padiskutuot apie nauja SHOP funkcija CSDM serveryja. Kodel butent yra suteikiama ir laikina pirkimo galimybe jai patys nauji serverio patobulinimai tarkim tokie kaip SKIN pirkimas priestarauja SHOP funkcijoms?...
Buvo pasklebta, kad galima CSDM severyje pirkti SKIN ir pries tai nebuvo nustatyta jog patys kaikurie SKIN tures stipru poveiki SHOP pirkime tarkim kaip
( INVISIBLE ) , nes po pastarojo kai kurie SKIN pasidaro visiskai nematomais tikraja to zodzio prasme. Bet ar del to turetu buti keiciamas visas serverio pagrindas?
Mano manymu neatitikimas yra SKIN suteikime o ne SHOP pirkime, nes po pastarojo buvo panaikinta pirkti INVISIBLE del kurio serveris igauna kitoki pagrinda o butent tarkim nera jokio tikslo naudoti VIP privilegija kadangi tai tik suteikia pranasuma gaunant dideli bonusa HS pataikyme ( 2000 ). Del tos priezasties VIP naudojimas yra neprasmyngas, nes bet kokiu atveju yra didelis laikas tarp MAP ir del paciu zaideju, nes ju yra dauk tad bet kokiu atveju neaimanoma atsilaikyt kaip kad budavo pries nauja SH|OP.
Butent del visa sito serverio seniunai bei daugelis kitu dalyviu yra nepatenkinti ir ne tik jie, nes nepamirskit, kad kencia ir tie kurie paprastai zaidzia be VIP privilegijos ir surinke ta BONUS gali atsipusti ir pazaisti kitomis taisyklemis todel mano pagrindinis nusistatymas yra pries kai kuriu SKIN panaikinima arba isvis ju nenaudojima nes tik nuo sito viso prasidejo nusiskundimai ir serverio pasikeitimas...
Del susiklosciusiu aplinkybiu noreciau uzduoti kelis klausimus visiem: 1.Kas CSDM serveryje labiausiai jums nepatinka? 2.Ar manot jog SKIN nematomumas turetu pakenkti CSDM serverio SHOP pirkime? 3.Kokia nuomone apie nauja SHOP pirkima? P.S. Aciu visiem uz atsakymus. PonaS ZuikutiS
 
Oscar
Hello, I am not LT but i like the csdm server. So I would prefer English. I have seen new shop menu | 2. I am not a drug adict so i would dislike drug (300hp+speed) Šypsosi and the most important of all that invisibility menu has been restricted and it is not a good thing. The reason behind this is skins i know.
Velniava's sexy skin was first i have seen with invisibility. It was difficult for me to kill that sexy girl cause he was fully invisible. Then i found a solution for this. A console command helped me to kill her (as skin). The command (cl_minmodels 1) will help you to see most invisible skins.
I have another problem with some skins like Ponas Zuikutis , a little girl, difficult to make headshot due to height. Same with varau's skin(King in White colour) is too tall to make hs.
If one gets problem with skin's invisibilty then try this command ( cl_minmodels 1 ).
Answers
1.What do you dislike about CSDM server the most?
The drugs as i mentioned above.
2.Do you think that the invisibility of SKIN should harm the purchase of CSDM server SHOP? 3
As i mentioned above, the command will help you a lot. So anyone shouldn't have problem with skins.
3.What do you think about buying a new SHOP?
It is awsome but costs very much ( like invis. , godmod ). But speed is cool.
In this server i like the invisibilty most of all items.
So I request you to reactivate invisibility.
Sorry for the bad english........
 
Normis
Visu pirma su tuo invinsible pirmame shope, bent jau aš kiek pastebėjau kas nusiperka tas ir buna arba campina vienoj vietoj rinkdamas fragus, dar vienas daigtas, kad visi jūs sulendat i viena team ir fraginates, tas baisiausia, o aš manau kad su ribotu invinsible daug geriau nes mažiau camperiu daugiau lakstymo, vipas turi prasme, jis daugiau gauna $ greičiau viska gali nusipirkti nei eilinis, bet dėl shopo invinsible galima pagalvoti ką padaryti kad būtu ir visam. Skinai duoda kažkoki tai išskirtinuma, kas nori tas nusiperka.

P.S apgalvosiu ką galečiau padaryti dėl invinsible. Šiuo metu kaina nuleista invinsible ir padidintas laikas.
 
RIMC
Sugadintas serv, pradedant nuo skin įvedimo, baigiant nauju shop.

1) VIP skinai jau netinkami. Terai lakstai oranžinis ir švieti iš kilometro, kai CT skinas panašiau į įprastinį CT.
2) Skraidymas. Gravity tam yra, skraidymas su ta bazūka jau per daug owerpowered.
3) Dėl invisible galima daug diskutuoti, bet jis irgi per daug owerpowered.
4) Naujas shop kosmosas kažkoks išvis.
Redagavo RIMC 14/05/2020 16:55
 
Varau
Iš dalies su Normio nuomone sutinku nebėra camperiu bent jauŠypsosi2 galėtum padaryti kad neitų laipioti ant mepu da. Seip tais ilgiau pažeidus visai nieko tas shopas, bet galėtų būti invisia kokius bent 5 sykius pirkti. Tad nenuvilkim nosies gal ateis ir gerisni laikai 😁😁😁👍
 
mexis1337
Čia irgi prie csdm butų, reikalas sutvarkyti tuos casho gavimą už laiką, esi pritaupes daugiau nei 16k pvz turi 30k ir gauni už 5 ar 10 min casho ir grįžta tau 16k ( nežinau ar supratot, bet kas žaidžia tas tikrai supras ) p.s tos visos bazukos overprice shit ir tikrai nemanau kad reikalinga.. atsimenu kazkada yra buve mafijoj auksinis ak ir dgl ar kazkas panašaus, geriau gražinkit nuo ko viskas prasidejo, ir nebandykit išrasdinet dviračio kuris ir taip jau išrastas.
Redagavo mexis1337 15/05/2020 02:36
 
http://steamcommunity.com/id/mexis1337
Varau
Nu su tuo cashu jo but gerai kad sutvarkytų nū nzn kaip buvo seniau bet bazuka gers dalykas 😁😁😁👌👍
 
Varau
Galėtum bent da padaryti kai eini y spec, kad nedinginetu pinigai ir kai už minutės duoda kad nenumusinetu iki 16 k
 
Beinitas
Pedikiuro kede kaina
 
https://beinitas.lt/209-lakai
FunkyMan
Tas 100% invis yra grybas tiesiai sviesiai. Anksciau kur buvo 80% tas ir buvo geriausias. Taip, prieidavo viai frageriai i viena komanda - ir tokiem kaip man reikejo pries visus tuos frageriua sulinde i viena spawn zaist. Bet tai nebuvo problema, ju pasirinkimas kad butent top frageri gaudyti. Butent tame ir buvo smagumas, issukis tiems kurie pasaudo. Nebut nusaunamas nuo kazkokio boto kuris spawn grynai ant taves, o eit i kova pries visus kitus surinkus padoria suma $ taj kovai.

Dabar su tuo 100% invis vapshe visas grajus sugadintas. Ateini, biski susirenki pinigu ir visi grynai tave gaudo su tuo 100% invis nesamone. Kaip tu juos apzaisi?Šypsosi2 Dingo idomumas su tuo shop2. Bent jau man, kai kiekviena kart atejus i serva visiems svarbu MANE nusaut. Lyg kazkoks pasiekimas butu, kuris nera sunkus su tais godmode ir invis. Ir dar noriu pridurt kad servas tuscias. Jis tuscias butent del sito shop2 grybo. Bazooka kolkas vienintelis budas “pabegt” nuo tu godmode ir 100% invis grybo. Peticija sukurta del senos versijos sugrazinimo, tie kas prisiregistrave siam forume tie ir prabalsavo “UZ”. Reikia sugrazint csdm koks jis buvo, cash gali kad ir maximalizuoti iki 16k. Labiau balansuotas bus grajus tada. Nelakstys frageriai su 40k, nemirtingi.
 
Rango
Return csdm back the things were. Add jp plugin again. Eradicate new shop 2. The main reason for server to go down is that new 100% invis shit. So i completely agree with funkyman. Those who never played csdm can't decide about abolition of jp plugin. Most players complaining about abolition jp plugin. I was hoping that new shop 2 will completely be destroyed as was decided in topic. But the abolition of jp plugin was completely unexpected. If you want server rush again, revert the things in csdm back they were before.
 
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Google Translate
Šaukykla
Kad rašytum,turi prisijungti.

[off] 14/04/2024 16:12
davai grc atbaninkit Šypsosi2

[off] 30/03/2024 11:04
Atnaujinta statistika.

[off] 25/03/2024 16:46
uzpildyk anketa ir ziuresim ka daryt su tavim :] praeita kart pabegai nenuskanaves, tai ir turi aktyvu bana

[off] 25/03/2024 10:39
Sveika(-as)

[off] 25/03/2024 10:13
Nu kas ateis pasiziureti servo kodu galbut turim