Buvai paprašytas įmesti SS + wg, tačiau po mano prašymo atsijungei iš servo ir vėl prisijungei, taip nesidaro, klausimas kaip bus su bano nuėmimu. Gražios dienos, tikiuos kitą kartą būsi protingesnis.
Ir antra nematau jokio WG, bet kur tu padarysi, jei atsijungi ir vėl prisijungi
Buvai paprašytas įmesti SS + wg, tačiau po mano prašymo atsijungei iš servo ir vėl prisijungei, taip nesidaro, klausimas kaip bus su bano nuėmimu. Gražios dienos, tikiuos kitą kartą būsi protingesnis.
Ir antra nematau jokio WG, bet kur tu padarysi, jei atsijungi ir vėl prisijungi
nemaniau , kad uzbaninsi , tai galvojau i spec nueisiu , bet kazkodel is komandos puses pas jus cia neleido i spec ,tai reconnectinaus per console , kad spec pabuciau kol sukelsiu viska WG virsuje numestas , bet tuoj perkelsiu i ketvirta punkta , o jeigu cia del WG reconnect kazkokios problemos , tai pries kelias dienas irgi buvau dares jau WG ir ikeles i foruma
Nekažką čia sugalvojai, manau pailsėsi savaitę laiko, gražios dienos. Ir mažiau į tas sienas žiūrėk, nors gal ten ką gražaus matai
nieko po savaites galesit vel kazka bandyti prigauti , o griztant prie galvojimo , tai kita karta gudriau padaryk ss , palauk kol pajudes , o ne kaip bomb isdefusina Redagavo Mum Rules 03/06/2022 14:29