Sveiki, nuo šiol reikalingi jūsų geri fragai. T.y. jei padarei, sukūrei pats ar pamatei kito žmogaus gerą fragą ar sukurtą gerą epizodą kuris tikrai vertas dėmesio, prašome įkelti demo čia ir pasakyti kurią minutę tai įvyko. Tie fragai bus panaudoti siauliu.lt filmuko kūrimui kurį kursiu aš, o gal net ir pamėginsime kažką panašaus į TOP 10 mėnesio fragų. Laukiame jūsų fragų!!!
O tu bent skaitai, kas parašyta? "prašome įkelti demo čia ir pasakyti kurią minutę tai įvyko" nu nebent jau aš ant tiek čia nesuprantu, ko yra prašoma.
Savanaude teisi, ši tema skirta kelti demo su gerais epizodais ar fragais kuriuos pats panaudosiu kurdamas TOP 10 mėnesio fragų filmuką. Konkursui kuriant filmukus yra atskira naujiena.
Tai naujovė kurią planuoju įgyvendinti kiekvieną mėnesį iš gautų fragų ar epizodų, išrinksiu geriausius dešimt kurie bus paskelbti. Pradžiai gal ir nebus labai įspūdinga, tačiau tobulėsiu ir bandysime padaryti kažką unikalaus ko kiti projektai neturį.
Prirasiau gal 250zodziu, ziuriu kad per daug jau cia ir seip pagrinde neigiama nuomone, tai istriniau Viskas tvarkoi, reklaminis video yra liux dalykas, bet jei galvojama kurti top10 menesio fragu ir taip kiekviena menesi, tai man idomu ar noretum kurti. Manau apsikrautum labai tuo visu montavimu, demo ziurejimu ir tt. Atima tikrai nemazai laiko ir seip manau uzsiemes zmogus esi.
Jei koki grazesni momenta pagausiu ir jei netingesiu, tai imesiu.
Prirasiau gal 250zodziu, ziuriu kad per daug jau cia ir seip pagrinde neigiama nuomone, tai istriniau Viskas tvarkoi, reklaminis video yra liux dalykas, bet jei galvojama kurti top10 menesio fragu ir taip kiekviena menesi, tai man idomu ar noretum kurti. Manau apsikrautum labai tuo visu montavimu, demo ziurejimu ir tt. Atima tikrai nemazai laiko ir seip manau uzsiemes zmogus esi.
Visiškai nesupratau kokia čia nesąmonę parašei... Ties puse nustojau skaityt. Tema sukurta ne blevyzgoms.