. Šiauliu.LT - Tavo Counter-Strike žaidimas, CS 1.6 dowload - Diskusijų forumas: Sio savaitgalio pramogos
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Sio savaitgalio pramogos
Kuzia
Sveiki, net nezinojau kad si savaitgali seimos cytu diena. Vadinas atsinesk visa softa koki turi ir dar pasikviesk drauga pacytint. Adminu nerasta varom kol lieka 3x3 tada ir tie iseina. Dazniau apie renginius skelbkit
 
Feja
Ką? Supratau, kad nieko nesupratau.
 
Kuzia
Man darosi smalsu kiek tamstai metu, kad niekad nieko nesuprantat?
 
Vegas
Aš ir taip sakau. Daugiau šeimos čytu!
 
kale
Aš irgi nieko neparišau, ką tu čia išdėstei.
Redagavo kale 11/06/2017 20:35
 
Kuzia
Ok ziuriu cia kitokia demografija reik aiskint aiskiau. Siandien visa ryta vieni cytai kad lost neimanoma visi tik ir iseidineja. Admin nera. Gero vakaro.
 
kale
Kuzia parašė:

Ok ziuriu cia kitokia demografija reik aiskint aiskiau. Siandien visa ryta vieni cytai kad lost neimanoma visi tik ir iseidineja. Admin nera. Gero vakaro.

Kadangi nesėdim nuo ryto, tai ir nesuprantam tavo bajeristiškų išsireiškimų
Redagavo kale 10/06/2017 21:19
 
Goku
Pritarių šiandien maciau daug cyterių , adminu buvo mažokai.
 
Feja
Kiek man metų turėtų tau mažiausiai rūpėti. O kas liečia dėl admin aktyvumo tai galiu pasakyti tik vieną, kad mes irgi žmonės ir nesėdim visą parą prie cs`o.
P.S galit neverkt, admin vis tiek negausit.
 
Kuzia
Tai kam reikalinga esi tda tu jeigu pati nesiruosi priziuret dazniau, o niekam kitam irgi neduosi. Nebent mes cia tau pinigus mokam tai gali but px, tada sedziu ramus.
 
Admin
Kuzia, įspėsiu tik kartą ir rekomenduosiu nuleisti gazą.
Teisingai tau pasakė, mes nuo ryto tikrai nesėdim prie PC kaip tu ir turim gyvenimus, darbus, šeimas. Iš esmės visi administratoriai suaugę žmonės ir rytais beveik neabejoju, kad turi ir be CS ką veikti. Galų gale, vasarą, savaitgalis, daug kam atostogos darbuose, ar tu bent žinai kas tai yra ar tavo visas gyvenimas kaip galima susidaryti nuomonę yra kompiuteris?

Senais laikais vasaros laikotarpiu aplamai serverius uždarydavome dėl laiko stokos, senbuviai tą puikiai pamena, dabar tik pastaruosius du metus neuždarome vasarą serverių. Mažiau nusiskundimų, geriau ačiū sakykit, kad išvis turite kur lošti. Čytų visada buvo ir bus, kiek įmanoma fiziškai, tiek stengiamės užbaninti, kažką banina ir serveris, o jau kas lieka tas lieka ir nieko čia nepakeisi. Mes tikrai neversime savo administratorių sėdėti kiaurą parą ištisai serveriuose.
 
http://www.siauliu.lt
Kuzia
Tai as kaip suprantu grystam i pradzia. Per tuos 7 metus nera daugiau zmoniu kam duotumet admina? Duokit keliem senbuviam ir bus gal geriau. Ar cia ir yra jusu iseitis kad bus kaip yra?
 
Bravo
Pasiuto KUZIA. Šypsosi)
 
tb
vietoj laukimo kol ateis admin parašykit šaukykloje (buna kurie WEB užmato) - ir pamažės tų čytų. Neieškokit problemos kur jos nėra.
 
Se7en
Blt kaip cia primale nesamoniu Šypsosi2 skaiciau 2 kartus kad ka nors suprast Šypsosi2 Adminu yra pakankamai,ir nemanau,kad jie sedi visa laika serve.Visi adminai yra suauge ir jie turi darbus.
 
Robery y y y
Kuzia,nesamonem užsiminėji
 
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Google Translate
Šaukykla
Kad rašytum,turi prisijungti.

[off] 02/05/2024 09:29
if you wanna write feedback you can do it here https://siauliu.lt
/forum/viewthread.
php?thread_id=4122

[off] 01/05/2024 23:38
cocaine needs tears tissues sometimes. happens

[off] 01/05/2024 22:35
Yeah i do question U dont have to ban me for even 1 hour server jave auto kick on 180+ ping then why u kicked me twice and banned me

[off] 01/05/2024 21:33
So everything has reason, any other questions?

[off] 01/05/2024 21:31
First ban was because insulting , “ hey cocaine you are bitch fuck you and so on” banned 1 week but I was able to ban you perm today ban 1 hour after two kicks from server for your ping as always