. Šiauliu.LT - Tavo Counter-Strike žaidimas, CS 1.6 dowload - Diskusijų forumas: noreciau diskusijos
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
noreciau diskusijos
lukatronas
sveiki,kleckas administratorius ,ateinu i serva 3 he sumeciau i teru respa per cs_max gavau slay , po 5 sec banas parejo 20min visiskai neikertu uz ka, tikiu kad uz 3 he nes tipo raso multi, dabar man idomiausia kad perspejimu nera jokiu,kodel taip neatsakingai elgiamasi, bei suprasciau kad taisyklese butu parasyta,ramiai isjungiau cs ieinu i siauliu,lt i taisykles pasiskaityt,galvoju gal ka praleidau,ziuriu kad nu nepraleidau, kodel turiu naudotis taisykle kuria sugalvoja patys zaidejai,neivardine to taisyklese, 1 adminas gali det bana kitas px pats meto he Šypsosi2 pats pastoviau is kito respo gaunu po 7 kokias ir buna adminai, vienas banina kitas ne, kur cia pakastas suo? arba irasom taisykles arba kazkaip perspekit visus zaidejus, jau visad buni perspetas skaityt taisykles,ok paskaitau taisykles ir gaunu bana uz pazeidima taisykles kurios net nera,siaip neverkiu tas 20min vanduo,bet kaip tarkim kitiems zinot ta taisykle kai jos nera , mano atveju nieks net neprespejo uz ka jej nebutu reasonas multi nebuciau net suprates Šypsosi) tai noreciau kad padiskutuotumet kas vyksta Šypsosi2?
 
kleckas
Diskusijos nera, kelinta round is eiles metei multi he is respo, kol pagavau kuris, ko dar nori?
 
aimLess tumsas
Is kur tokiu verksniu atsiranda Šypsosi2 Dar apsimeta, kad nezino uz ka gauna bana
 
S-HDB
Tu pats, speju, zinai, kad negalima, bet nori but teisus, nes tokios "taisykles" nera irasytos servo taisykliu skiltyje. Gavai 20min, pamastyk apie tai, ka negerai padarei ir losk toliau, o nieskok cia teisybes, kai pats neteisus.
 
GAMINGYTO
jo jo kleckas begėdis, šnd dust2002 viena čiuva 3 kartus pirmą nušoviau, tas visus rnd rr tą patį round darė, o ban nedėjo, ajajai, paverkim kartu lukatronai
 
lukatronas
as visiskai neverkiu kaip jus kad verkiat Šypsosi2 visad taspats kazkas kazka parasso ir verkiat kad as verkiu xd realiai tik idomu o klecke sudus rasai visiskai nes as serve buvau 1min antra rnd losiau kai gavau bana xd ir px tas 20min tik idomu kodel taisykliu nesurasot nrml Šypsosi!
 
kleckas
Koks skirtumas, ar antra round losei ar trecia, ar penkta, esmes tai nekeicia. Pripazink kalte, o neieskok spragu. Nepirma diena losi, be taves kazkaip niekam daugiau neuzkliuvo
 
Feja
Lukai, įkelk demo.
 
lukatronas
feja demo cia nereikia viskas man aisku ka jus nemokat skaityt Šypsosi2D? as sakau meciau ne 1 he tikrai ir dzin tas 20min banas prie ko cia kleckai sakai kad niekam neuzkliuvo? as pvz pastoviau matau kaip visi losia jej maxas dar ne 1 bano nemaciau o visi meto ir adminu serve ne syki yra buve kai mete as ir sakau irasyt reiktu i taisykles jej jau tokia yra , kitam serve as to nemates ir nelokit kad eik i kita serva, as cia losiu tai ir idomu kodel vienas banina kitam neidomu ir losia visas taisykles kurios taikomos serveryje galetu surasyt kazkas,tikrai butu aiskiau,ateiciau i foruma pasiskaitau,ok viskas zjbs viska zinau ramus losiu ,neverkimas cia yra kaip manot tiesiog diskusija ,bet cia lietuva,visi lietuviai nemoka diskutuot iskart uzlot,uzprikolint,jug pasidomejau tiesiog situacija ir iskart puolat tai normaliai diskutuojam,esme kad dzin tas banas norejau tik padiskutuot kad surasyt galetu kazkas visas taisykles serverio ko negalima daryt ir tiek :X bet jeigu manot kad verkiu tiek to trinkit tema Šypsosi2 ..
 
zudau
apsiverkei zodziu, parasyk adresa, atsiusiu nosinaiciu
 
lukatronas
zudau parašė:

apsiverkei zodziu, parasyk adresa, atsiusiu nosinaiciu




Zodziu viskas aisku, verksniukas esi pats, nu ka padarysi kad normalios diskusijos nebuna pas jus xd...
 
Vysn1a
Isivaizduok, jog tai - nerasyta taisykle...
Administratorius pasake nemetyt he. Tai to turi uztekt..
Kam iskart begt ieskot taisykliu ir teisybes kazkokios...
 
kleckas
Rakinam diskusija, kol visi nesusipykom 🤔😁
 
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Google Translate
Šaukykla
Kad rašytum,turi prisijungti.

[off] 14/04/2024 16:12
davai grc atbaninkit Šypsosi2

[off] 30/03/2024 11:04
Atnaujinta statistika.

[off] 25/03/2024 16:46
uzpildyk anketa ir ziuresim ka daryt su tavim :] praeita kart pabegai nenuskanaves, tai ir turi aktyvu bana

[off] 25/03/2024 10:39
Sveika(-as)

[off] 25/03/2024 10:13
Nu kas ateis pasiziureti servo kodu galbut turim