Tavo slapyvardis žaidime? aim-cargo
Tavo amžius? 26
Tavo skype id? nezinau.porukas
Kokia tavo patirtis Counter Strike 1.6 žaidime? Šnekant kiek išviso laiko žaidziu . Tai butu 9 metai , bet 2 metai buvo daryta Petrauka.
Kokia tavo patirtis administruojant šį žaidimą? Laikiux.lt projekte buvau prižiurėtojas buvo mano slapyvardis žaidimas ,, : '' Ir kituose projektukuose buvau ,bet neilgai buvau .
Pagrindinis tikslas yra administratoriaus : Prižiurėti tvarka žaidime .
Trumpa analize apie administratoriaus komandas : amx_vote,amx_map, amx_kick , amxmodmenu , amx_slay , amx_votemap , amx_ban . Ir kitos komandos.
Ką galite prižadėti jei gautumėte šias pareigas? Padėti kitiems administratoriams prižiurėti tvarka žaidime . Siūlyti įdėju bandyti rengti turnyrus
Ar susipažinai su projekto taisyklėmis? Taip
Papasakok truputi apie save, t.y. savo charakterio bruožus. Mano vardas yra Laurynas 26 metai.Mėgstu keliauti per įvairias pasaulio šąlis .
Mano charakteris : Jeigu susinervuoju tai greitai moku nurimti.
Balsuoju už.
Žmogus yra draugiškas, o tai svarbiausias kriterijus, kuriuo remiuosi vertinant. Nes yra adminų, kurie prisijungia, nei sveikinasi, nei bendrauja, ir tvarkos vengia prižiūrėti, o Cargo tikiu, kad būtų tinkamas
nu jo bet ce kazkoke ciornaje magyja losy sau ramej yr ys oro servas pasako kad tu ajmas esy nors ystikro esy tyk vydutiniskas zaydejas jus susymastykit